2120 1202 / dinas@dinas.dk
Fri fragt over 1200kr.
Lagerstyring ikke opdateret

ANN FRA GLUMSØ 57 KILO MERE LYKKELIGann schäffer

Troede ikke på det kunne ændre mit liv. Jeg er en kvinde på 37 år som har været svær overvægtig siden jeg var 9 år gammel.

Jeg har hele mit liv kæmpede med vægten. Jeg har tidligere tabt mig 30 kilo på 6 måneder, men efter 2 år vejede jeg 40 kilo mere end da jeg startede. Dette har jeg prøvet et par gange, hvilket til sidst gjorde at jeg vejede 132 kilo

I 2010 fik jeg et tilbud om at deltage i et vægttabsforsøg på Københavns Human Ernærings Institut med Cambridge produkterne – jeg mente ellers at havde prøvet alt der var på markedet af forskellige produkter og kendte ikke til Cambridge Vægtplan.

Efter et stykke tid blev jeg enig med mig selv om jeg intet havde at tabe, men alt at vinde ved at starte på vægttabsforsøget med Cambridge. Jeg var på Cambridge Vægtplan i 10 uger og tabte mig 22 kg. Det var helt vildt og jeg var rigtig glad. Efter forsøget fik jeg tilbudt en GB, som jeg efter mange overvejelser sagde ja tak til. Jeg ville jo rigtig gerne tabe mig endnu mere og tænkte at det var det der skulle til for at få de sidste kg af. Det har jeg dog fortrudt mange gange siden.

Efter min operation tabte jeg ikke det som jeg havde håbet på. Jeg tabte lidt de efterfølgende otte måneder og så stod vægten stille… Hvad skulle jeg nu gøre?

Skulle jeg nu tilbage til min elevatorvægt eller skulle jeg finde ud af, hvor jeg kunne få fat i Cambridge Vægtplan? Det vidste jeg jo det virkede. Jeg besluttede mig for det sidste og fik kontakt med Bjørn som ejer Cambridge Norge, da Cambridge Vægtplan på daværende tidspunkt ikke blev solgt i Danmark.

Jeg har nu tabt mig 57 kg i alt og det er nu 3 år siden jeg startet på Cambridge. Jeg tager stadig 1 produkt ca. 4 gange om ugen for at holde styr på min vægt og være sikker på at få vitaminer og mineraler nok.

Det at bære rundt på 57 kg mindre, har ændret mit liv fuldstændigt – og det er dejligt, specielt med mine 2 livlige drenge som jeg skal kunne følge med. Mine drenge er begge født for tidligt og med meget lav fødselsvægt pga. min daværende overvægt. Det i sig selv har været hårdt, at vide det var min skyld er det værste. Derfor valgte jeg at gøre noget ved det da jeg fik tilbuddet – én gang for alle og aldrig mere være overvægtig.

Det er dejligt nu at kunne gå på gaden, uden at folk kigger efter en fordi man vejer for meget. Jeg kan nu købe tøj i normale størrelser – ligesom de fleste andre, da jeg er gået fra en str. 56 til nu at bruge en str. 38

Jeg har nu taget hul på den sidste fase af min forvandling ved at få fjernet det overskydende hud jeg havde på maven og nu kan jeg se mig selv som den ”slanke” kvinde jeg altid har drømt om at se, når jeg kigger mig i spejlet.