2120 1202 / dinas@dinas.dk
Fri fragt over 1200kr.
Lagerstyring ikke opdateret

Maria Christensen

Maria besluttede at gå på slankekur.  På under et år gik Maria fra 123 til under 80 kilo. Nu skal hun aldrig være overvægtig igen.maria

Odder - Jeg kan alt! Sådan beskriver 29-årige Maria Christensen sig selv efter et vægttab på 43 kg på bare ni måneder. Maria Kristensen, der til dagligt arbejder som sekretær i Odder Kommune, er blevet en helt anden person, efter hun tog kampen op mod sin overvægt.

Hvor hun før følte sig begrænset i mange af livets facetter, er hun i dag ikke til at få ned med nakken.

Vendepunktet
For et år siden vejede Maria Christensen over 120 kg og sammen med sin daværende kæreste, levede hun lidt for godt. Portionerne var for store og kalorieindtaget løb løbsk.

- Selvom jeg sagde, at jeg havde det fint og forsøgte at overbevise mig selv om, at det var lige meget med vægten, så var jeg ked af at være overvægtig, fortæller Maria Christensen.

Billeder fra en fælles ferie blev vendepunktet for parret, og de besluttede at gå på kur. For Maria var løsningen at gøre brug af måltidserstatninger og følge et stramt program med hjælp fra en ernæringsvejleder.

Hurtige resultater
Hendes vægttab fik en flyvende start og allerede efter den første måned var hun 12 kg lettere.


- Det har været en vigtig faktor for mig, at jeg hurtigt kunne se resultater, det gav mig helt klart blod på tanden og troen på, at det kunne lykkedes. Alle ønsker sig en mirakelkur, og det findes nok ikke, men for mig er Cambridge Kuren meget tæt på, siger Maria Christensen.

Det store vægttab fra 123 kg til 80 kg betød også, at Maria blev udvalgt til at repræsentere Danmark i skønhedskonkurrencen International Slimmer of the year. Konkurrence løb af stablen sidst i november i Liverpool, og her skulle Maria dyste med mænd og kvinder fra 16 lande om at blive årets største taber.

- Jeg vandt ikke, men det var en fantastisk oplevelse at være med. Og så er det bare endnu et skulderklap til mig, at jeg skulle repræsentere Danmark, fortæller Maria Christensen.

Artikel fra Odder avis.

Publiceret: 01.01.2016 12:10 |

Af Kirsten Louise Laursen 

Marias Nytårsforsæt, se hednes video

Marias video


maria artikel