2120 1202 / dinas@dinas.dk
Fri fragt over 1500kr.
Unikaer findes kun som 1 vare

Naturpasta

144,00 kr.
Fragt omkostninger tillægges
Varenummer: Bio 5010

Et rengøringsmiddel der er uundværlig, når først du har haft det i huset.

Godt at anvende i stålhåndvasken, keramiske kogeplader og ovnplader. på de hvide haveplastmøbler og genstridige snavede områder.

Også et middel der kan bruges når der skal pudses kobber og messing. Husk dog altid at prøve det af i et usynlig sted først.

Meget lang holdbarhed på 1-2 år.
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Varedeklaration:
Mikrofint marmormel, tandkridt, naturlig sæbe og vaskeaktive substanser af kokosolier. Gift- og syrefri, biologisk, miljøvenlig, fosfatfri og hudvenlig.
Indhold: 200 ml.


Højkoncentreret rengøringspasta til rengøring af områder med fastsiddende og hårdnakket snavs. Rengører, polerer og konserverer i en arbejdsgang.

Anvendelse:
Gnid nogle gange i bøtten med en fugtig universalklud. Puds på det som skal rengøres/have glansen tilbage og skyl efter med vand. Tør efter med en ren klud. Resultatet er en meget ren overflade med super glans, som holder længe.

Anvendelsesområder:
Krom, rustfrit stål, aluminium, plast, emalje, keramik, porcelæn, fliser, service, komfurer (også keramiske), køkken/håndvask, grillriste, aluminiumsfælge, plasthavemøbler, både og campingvogne i glasfiber, samt lign. hårde overflader.
Prøv altid først på et ikke synligt sted.
Bør ikke anvendes på akryl, lakerede og ferniserede overflader.