2120 1202 / dinas@dinas.dk
Fri fragt over 1500kr.
Unikaer findes kun som 1 vare

Mad med hjerte og fornuft 2 - Plan B - de hurtige retter

180,00 kr.
140,00 kr.
Fragt omkostninger tillægges
Varenummer: Sense 08

Har du en travl hverdag, kan det at få lavet en sundt og godt måltid være en udfordring. Du tyr måske til fastfood, men sidder med dårlig samvittighed bagefter. Denne bog giver dig nogle hurtige løsninger, hvor du ikke behøver tænke på hvor mange kalorier der er i dit måltid. Det er tilpasset efter Sense principperne og angivet i bogen. Du behøver ikke at leve efter Sense-principperne, for at benytte opskrifterne i bogen.

Vil du vide mere om Sense, kan du købe "kom godt i gang" eller "slank med sund fornuft", der er grundbøgerne.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Plan A er dine daglige måltider, som du tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Din Plan A er så enkel, at du faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt.

Ved altid at have en Plan B sikrer du dig, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Bogen indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men du bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske.

Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt.

I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier.  

Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.

Vil du vide mere om Sense? Læs bogen ”Sense – slank med fornuft”